Pax Kinderhulp zoekt Leidse gastgezinnen

De organisatie Pax Kinderhulp is op zoek naar gastgezinnen die Berlijnse kinderen een leuke tijd in Leiden willen bezorgen. In samenwerking met Kerkelijk Centrum de Regenboog, dat het 40-jarig jubileum viert, wil Pax Kinderhulp de kinderen, van 31 maart tot 13 april naar Leiden halen. Samen met de Regenboog worden daar activiteiten voor hen georganiseerd. Het gaat om kinderen tussen de 6 en 12 jaar, waarvan het grootste deel uit kindertehuizen komt. Wie meer over dit initiatief wil weten, kan op donderdag 29 september vrijblijvend een informatieavond bezoeken. Tijdens die avond geven filmbeelden een indruk van deze vorm van hulp en vertellen medewerkers van Pax Kinderhulp over hun ervaringen met deze kinderen. De bijeenkomst vindt plaats in de Regenboog aan Watermolen 1 en begint om 20.00 uur.

Meer informatie is te vinden op www.deregenboogmerenwijk.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×