Kirty Matabadal in halve finale VN jongerenverkiezing

Kirty Matabadal, student Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Leiden, is één van de zes overgebleven kandidaten die in de halve finale van de VN jongerenverkiezing zit. De 23-jarige studente voert van aanstaande maandag tot en met zondag 2 oktober campagne om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen, evenals haar tegenstander Nadia Mahdaoui (22) uit Hendrik Ido Ambacht. Eén van hen gaat door naar de finale aan de vooravond van de internationale dag van de VN. Tijdens het evenement UN&me wordt de nieuwe jongerenvertegenwoordiger naar de VN gekozen. De winnaar gaat naar de Verenigde Naties in New York. De verkiezing van de nieuwe jongerenvertegenwoordiger naar de VN wordt georganiseerd door NJR, in samenwerking met NCDO en het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×