Feestje loopt uit de hand

Een feestje, dat afgelopen zaterdag gehouden werd in een pand aan het Boerenpad, ontaardde in een vechtpartij, waar de politie aan te pas moest komen. Agenten gingen ter plaatse en hielden vier vechtersbazen aan. De mannen, twee Leidenaren van 35 en 37 jaar en twee inwoners uit Leiderdorp van 64 en 37 jaar, gedroegen zich agressief en hadden duidelijk een slok teveel op. Een 52-jarige feestganger adviseerde de bar om hen geen drank meer te schenken en werd hiervoor afgestraft met klappen. Andere gasten schoten te hulp, zodat het slachtoffer weg kon komen. Hij moest in het ziekenhuis behandeld worden aan zijn verwondingen. Ook de medestanders werden mishandeld en een hoop spullen zijn door het viertal vernield. De politie maakt proces-verbaal op en doet verder onderzoek naar de zaak.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×