Zomerse Leidse Kunstroute gevolgd door recordaantal bezoekers

Mede door het zomerse weer is de Leidse Kunstroute, die afgelopen weekend voor de 17e keer werd gehouden, gevolgd door een record aantal bezoekers. De route ging van start in het Scheltemacomplex, waar duizenden mensen een gratis routeboekje ophaalden en zich alvast konden oriënteren via de presentatiemappen van diverse kunstenaars. Ook in Galerie de Pieter, waar van veel deelnemers een kunstwerk is geëxposeerd, kon men een keuze maken en daardoor de route bepalen, die langs meer dan 175 locaties leidde. Daarnaast waren er veel mensen, die al winkelend of gewoon genietend van het mooie weer, spontaan bij allerlei ateliers of galeries naar binnen stapten. Meer info: www.kunstrouteleiden.nl  Emile van Aelst maakte een (klein) fotorondje.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×