Foto's van Sleutelstad nabestellen

Een selectie van de foto’s die op Sleutelstad worden geplaatst zijn voortaan na te bestellen via de online fotoservice OYPO. Op www.oypo.nl/sleutelstad staat een overzicht van de foto’s die op dit moment besteld kunnen worden. Na verloop van tijd worden de oudste foto’s verwijderd, dus wacht niet te lang met bestellen. Het gaat uiteraard uitsluitend om foto’s die door Sleutelstad zelf zijn gemaakt. Niet alle foto’s zullen via OYPO worden aangeboden. Het gaat vooral om reportages van grote publieksevenementen. Op dit moment zijn foto’s te koop van bijvoorbeeld het oefenen van de koraalliedjes en de Ladies Day in Leiden.

Cultuur Leiden Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×