Fotowedstrijd ‘Leven in Leiden’ illustreert structuurvisie

De gemeente Leiden had een fotowedstrijd uitgeschreven met het thema ‘Leven in Leiden’. Wethouder Jan-Jaap de Haan reikte vorige week de prijzen uit aan drie winnaars. De foto’s worden gebruikt om de nota: ‘structuurvisie’ te illustreren. De Haan gaf in zijn toespraakje aan, dat de gemeente voornamelijk in het bezit is van foto’s van gebouwen, maar niet van haar bewoners. De eerste prijswinnaar, de heer Piek, was niet aanwezig; de tweede prijs ging naar: mevrouw J. de Groot en de derde naar mijnheer Van der Lippe. Alle genomineerden ontvingen een ‘Leidse beker’ met daarop een deel van de tekst van het Leids Volkslied. Na afloop werd er even geposeerd met de winnende én de genomineerde foto’s in de hand. De foto’s zijn tot en met 20 oktober te zien in de vitrine in de hal van het Stadhuis. (Foto: H.v.d. Werf)

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×