Activite en Hogeschool lanceren leerproject Wijkverpleging

Activite en de Hogeschool Leiden hebben een nieuw leerproject gelanceerd. Het gaat om een leerafdeling die bedoeld is voor verpleegkundigen in opleiding. De studenten krijgen een leerplek op de werkvloer. Anders dan bij een reguliere stage gaan zij in tweetallen zelfstandig aan het werk in de wijk. De studenten worden daarbij begeleid door een wijkverpleegkundige en praktijkopleider, met wie zij regelmatig overleggen.

Afgelopen maandag werd de samenwerking tussen Activite en de Hogeschool officieel, toen beide partijen de samenwerkingsovereenkomst in bijzijn van veel verpleegkundigen en studenten, ondertekenden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×