Hoe slim is Leiden?

Op dinsdag 11 oktober wordt de kennis van Leidse kennisteams getest in diverse Leidse cafés. Dan zal blijken of Leiden als universiteitsstad inderdaad barst van de kennis.

De voorrondes vinden plaats in café Lemmy’s, Sociëteit De Burcht, English Pub North End en café ’t Keijzertje. Teams van 4 personen zullen zich daar buigen over uiteenlopende vragen op het gebied van wetenschap, beeldende kunst, geschiedenis, muziek en trivia. De winnende teams gaan door naar de finale op 29 oktober in het Volkshuis. Teams die zich willen aanmelden, kunnen kijken op www.kennispubquiz.nl.

Deze quiz wordt georganiseerd ter gelegenheid van het Kennisfestival Leiden, dat Van 27 t/m 30 oktober Plaatsvindt. Het thema is Actie – Reactie. Dat betekent vier dagen een inspirerend en afwisselend programma door de hele stad.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×