Katja Schuurman als 'Nachtgast' in LAKtheater

Aanstaande woensdag treedt Katja Schuurman op tijdens de improvisatietoneel-avond onder de titel ‘Nachtgasten’. De bijzondere improvisatievoorstelling heeft vorig jaar met veel succes gedraaid in Amsterdam. Schuurmans betreedt het toneel met nog drie andere acteurs: Aafke Buringh, Lore Dijkan en Niels Croiset, die geen van allen op de hoogte zijn wat er precies gaat gebeuren. Het uitgangspunt is een verhaal van Yorick Zwart en pas op het toneel krijgen de acteurs hun rol toebedeeld. Tijdens de voorstelling geeft de regie met sms-jes geheime aanwijzingen, telkens aan één van de acteurs, die het publiek ziet op een achterscherm, maar de overige acteurs niet weten. Zo komt de ene spannende verhaallijn na de andere op gang. ‘ ‘Nachtgasten’ komt dit seizoen acht keer in het LAKtheater met steeds andere uitgangspunten en wisselende acteurs. Meer info en voor het reserveren van kaarten: www.laktheater.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×