Basisschoolleerlingen krijgen les van Alexander Pechtold

Aanstaande zondag krijgen leerlingen van de WeekendKlas les van Alexander Pechtold. De WeekendKlas is een initiatief van de stichting Jeugd en Samenleving Rijnland, dat bedoeld is voor leergierige kinderen uit groep 7 en 8 die nog niet weten wat ze later willen worden en in hun eigen omgeving vaak minder aansprekende rolmodellen hebben. Bij Hogeschool Leiden krijgen zij iedere zondag gastlessen van enthousiaste professionals, die hen over hun beroep vertellen. Zondag begint voor WeekendKlas 2 het thema ‘Politiek en maatschappij’ en voor WeekendKlas1 het thema ‘Social media’. Alexander Pechtold komt vertellen over zijn werk en zal ook de vragen van de kinderen beantwoorden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×