Genomineerden Zuid-Hollandprijs 2011 bekend

De genomineerden voor de Zuid-Hollandprijs 2011 zijn bekend. Acht professionals, bewoners, vrijwilligers en studenten maken kans op de prijs. De provincie riep de bewoners op, te komen met ideeën, ontwerpen, plannen en projecten, die de duurzaamheid in Zuid-Holland versterken. Er kwamen 139 inzendingen binnen, waaruit de jury er acht genomineerd heeft. Onder de genomineerden, bevindt zich dit maal geen Leids initiatief. Op 10 november wordt bekend wie de winnaars van de Zuid-Hollandprijs zijn. Zij ontvangen een geldbedrag, dat zij aan de uitvoering van hun plan moeten besteden. Meer informatie is te vinden op www.zuid-holland.nl/zuidhollandprijs

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×