Rijnland Ziekenhuis scoort goed op borstkankerzorg

Het Rijnland Ziekehuis heeft onlangs het “roze lintje” van de BorstkankerVereniging Nederland ontvangen, vanwege de goede borstkankerzorg. Ook Zorgverzekeraar CZ, die de borstkankerzorg in Nederland heeft onderzocht, was onder de indruk en heeft het ziekenhuis een plaats gegeven in categorie 1. Dit is de categorie voor ziekenhuizen die de beste zorg voor borstkankerpatiënten leveren. Zorgverzekeraar CZ heeft de borstkankerzorg in Nederland beoordeeld op basis van wetenschappelijke kwaliteitskaders. Bij de ziekenhuizen die de `beste borstkankerzorg’ leveren, kan de patiënt onder meer op één dag alle onderzoeken ondergaan, binnen vijf werkdagen de diagnose krijgen en binnen vier weken worden geopereerd. Het Rijnland is het enige ziekenhuis in deze regio, dat zo goed beoordeeld is.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×