Première De lessen van Marie Curie

Komende zondag vindt bij Museum Boerhaave de première van de theatervoorstelling De lessen van Marie Curie plaats. De voorstelling wordt verzorgd door Pandemonia Science Theater dat op boeiende wijze de natuur- en scheikundelesse herhaalt, die Marie Curie begin vorige eeuw aan haar dochter en de kinderen van haar collega’s gaf. Het theater is geschikt voor kinderen tot ongeveer 12 jaar, maar ook hun ouders kunnen er wat van opsteken. Na afloop kunnen bezoekers bij het Anatomisch Theater van het museum een foto-expositie over Marie Curie bekijken, met foto’s beschikbaargesteld door het Parijse Institut Curie.

De voorstelling begint zondag om 15.00 uur en duurt een halfuur. Aanmelden kan via www.museumboerhaave.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×