De politie zette de omgeving af voor onderzoek. Foto:C. van der Star- www.district16.nl

Getuigen straatroof gezocht

Gisteravond, rond 20.45 uur, werd een 24-jarige man uit Voorschoten beroofd van zijn gepinde geld aan de Schoolstraat. Onder bedreiging van een wapen dwongen twee straatrovers de man mee te lopen naar het Treubplein om nogmaals te pinnen. De twee gingen er vervolgens vandoor richting Albert Heijn aan de Schoolstraat. Het slachtoffer waarschuwde de politie waarop de omgeving werd afgezet en er onderzoek is gedaan door de technische en tactische recherche. De politie vraagt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.  Eén overvaller is circa 1.90 meter, droeg grijze bootschoenen, een zwarte trainingsbroek, een zwarte trui en had een bivakmuts op. De andere man is ongeveer 1.70 meter en droeg donkere kleding.

Een vrouw van circa 40 jaar oud met een fiets was ongewild getuige en wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Zij heeft donkerblond, krullend haar en droeg een beige, halflange jas. Zij wilde ook gaan pinnen aan het Treubplein en stond achter de drie mannen. Toen de twee mannen wegrenden, fietste de vrouw geschrokken weg.

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×