Foto: Museum Volkenkunde.

Op Expeditie in de herfstvakantie

De herfstvakantie komt er weer aan en Museum Volkenkunde biedt een leuk programma voor kinderen en hun begeleiders. Aan de hand van de nieuwe familietentoonstelling ‘Op Expeditie’ zijn er allerlei spannende activiteiten te doen. Zo kan er in de vakantie van 15 tot en met 30 oktober, dagelijks Afrikaans speelgoed gemaakt worden, je haar laten invlechten, op speurtocht gaan langs Afrikaanse objecten en lekker ‘chillen’ in een echte nomadentent. Op de zondagen in de vakantie wordt het swingen tijdens een workshop Afrikaanse dans. Het weekend van 22 & 23 oktober staat volledig in het teken van de avonturen van stripheld Kuifje. Meer info en volledig programma: www.volkenkunde.nl

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×