Waarschuwing voor oplichters aan de deur!

Een 88-jarige Leidse kreeg een aangename verrassing te horen, toen zij afgelopen vrijdagmiddag de deur open deed voor een zogenaamde gemeenteambtenaar. De man vertelde dat de vrouw recht zou hebben op duizenden euro’s teruggave. Als zij dit geld terugwilde, moest zij de man wel eerst even een geldbedrag betalen. De vrouw had geen contant geld in huis en de ambtenaar ging onverrichter zaken weer weg. De vrouw, die het zaakje toch niet helemaal vertrouwde, deed later aangifte bij de politie. De politie drukt bewoners op het hart geen vreemden binnen te laten en wanneer zij zich uitgeven voor een medewerker van een instantie, te vragen om een legitimatiebewijs.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×