16-jarige jongen aangehouden na poging inbraak

Afgelopen zaterdagavond heeft de politie een 16-jarige Leidenaar aangehouden op verdenking van poging inbraak. De politie kreeg die avond een melding dat drie jongens probeerden in te breken in een woning aan de Hoge Rijndijk. De politie ging er meteen op af en trof op de Laan der Verenigde Naties twee jongens aan, die voldeden aan het signalement. Toen de jongens gevraagd werd wat zij daar deden was de verklaring, dat ze op familiebezoek gingen. Dat verhaal bleek niet te kloppen en één van het tweetal, die zijn gegevens had doorgegeven werd kort daarna aangehouden. Mogelijk worden de twee ‘vrienden’ later nog gevonden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×