Zangeres Naomi stept ‘Tegen Kanker’

PL Events organiseert in het weekend van 29 en 30 oktober, tijdens het grote Pleinfestival op de Garenmarkt ‘The Tent Party’. Op zaterdagmiddag gaat Sportschool Vrouwfit ‘Steppen Tegen Kanker’, waaraan zangeres Naomi haar medewerking verleent. Zij roept mensen op haar financieel te steunen voor het goede doel: ‘Kankerbestrijding Stichting STOPhersentumoren.nl’. Naomi: “Voor vele van jullie die mij kennen zal het duidelijk zijn dat ik vierkant achter de doelstelling van de stichting STOPHersentumoren.nl sta. Ik strijd zelf nu al 16 jaar tegen deze ziekte en volgend jaar augustus, als ik weer in de MRI scan moet, zal duidelijk worden of ik deze strijd gewonnen heb!” De organisatie overhandigt na het weekend van 29 en 30 oktober een cheque aan de initiatiefnemers van de stichting.

Wie haar optreden wil ondersteunen, kan een bijdrage overmaken op rek.nr. 335502938 t.n.v. N. Knol, o.v.v. ‘Steppen Tegen Kanker’. Ook kan een bijdrage persoonlijk overhandigd worden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×