Beatles verzamelaarsbeurs "BEAT-MEET"

Onder de naam “BEAT-MEET” wordt ook dit jaar weer een Beatles verzamelaarsbeurs in de Sleutelstad gehouden. Fans en verzamelaars kunnen op zondag 30 oktober tussen 11.00 en 16.00 uur terecht in Four Reasons aan Lange Mare 43, om platen, cd’s, dvd’s, boeken en andere objecten te kopen, ruilen of bekijken. Er komen standhouders uit Nederland, België, Duitsland en Engeland. Daarnaast zijn er stands van de Beatles en Paul McCartney fanclubs. Ook aanwezig is Ed Dieckmann, de schrijver van het boek “Beatles-Made in Holland”. Bezoekers kunnen zelf Beatles platen of souveniers mee nemen om te ruilen/verkopen of vrijblijvend te laten taxeren.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×