Jonge Zuid-Hollandse debaters gezocht voor Provinciaal Jeugddebat

Op dinsdag 15 november organiseert NJR in samenwerking met de provincie Zuid-Holland het Provinciaal Jeugddebat in het provinciehuis in Den Haag. Tijdens dit debat worden twaalf jongeren geselecteerd die doorgaan naar het Nationaal Jeugddebat dat in april in de Tweede Kamer gehouden wordt. Jongeren uit Zuid-Holland van vmbo, mbo, havo en vwo-scholen van 12 tot en met 18 jaar kunnen zich inschrijven op www.jeugddebat.nl.

Op 15 november maken de jongeren in groepen een voorstel voor een provinciaal probleem, waarover zij vervolgens met Statenleden debatteren. Aan het eind van de middag worden twaalf jongeren gekozen, die in april aan het debat in de Tweede Kamer mogen deelnemen.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×