Genomineerden voor mooiste rood/wit geklede Leidenaar

Aanstaande zaterdag ontvangen drie mensen een speciale 3 Oktoberprijs, omdat ze als mooiste rood/wit geklede Leidenaar naar de optocht stonden te kijken. De prijzen worden uitgereikt in Galerie de Rode Cirkel in de Doezastraat om 15.74 uur (voor niet-Leidenaren is dit 16.14 uur). De jury, bestaande uit Nel Bekooij, Henny Buschman, Frits Rijksen, JP Bekooij en Emile van Aelst, had het niet gemakkelijk bij het kiezen. De prijswinnaars kunnen een speciale VIP-ontvangst krijgen tijdens de uitreiking van Haring & Wittebrood volgend jaar, of muntjes voor de kermis. Daarnaast ontvangen alle genomineerden een vergroting van hun eigen foto. Van de ruim 120 foto’s, zijn er 28 geselecteerd om in aanmerking te komen. (Foto’s: Emile van Aelst)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×