Voorlichtingsavond manisch depressieve stoornis

Op maandagavond 31 oktober organiseert de afdeling Preventie van GGZ Leiden Rivierduinen een gratis informatieavond voor mensen met een bipolaire stoornis, hun naasten en andere betrokkenen. Uit landelijk onderzoek blijkt dat ruim 150.000 Nederlanders kampen met een bipolaire stoornis, ook wel manisch depressieve stoornis genoemd. Zij hebben extreme stemmingswisselingen. Extreme somberheid en vrolijkheid wisselen elkaar af. Dit is ingrijpend voor de patiënt zelf, maar ook voor de naasten. Tijdens de voorlichtingsavond gaan sprekers van het Behandelcentrum Bipolaire Stoornissen van GGZ Leiden in op de vragen en zorgen van de aanwezigen. De bijeenkomst start om 19.30 uur en vindt plaats in het Zalencentrum van GGZ Leiden Rivierduinen aan Endegeesterstraatweg 5 in Oegstgeest. Aanmelden kan via preventie@ggzleiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×