Getuigen gezocht mishandeling van vader en zoon

In de nacht van 3 op 4 oktober, rond 00.15 uur, zijn een 52-jarige vader en zijn zoon van 26 jaar ernstig mishandeld door een groep van zo’n 15 jongeren. De twee liepen vanaf het Noordeinde het Rapenburg op, waar ze de groep passeerden. Zonder enige aanleiding werd de zoon op de grond gegooid en in zijn gezicht geschopt. De vader wilde ingrijpen, maar werd zelf vastgepakt en geslagen tot hij bewusteloos raakte. Ook de zoon raakte buiten bewustzijn. Hij liep diverse kneuzingen aan zijn gezicht en kaak op en raakte twee tanden kwijt. De vader had meerdere breuken aan een jukbeen. De politie heeft een onderzoek ingesteld en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×