Pittige vragen bij eerste voorronde KennisPub(lieks)Quiz

Gisteravond vonden de eerste voorrondes plaats van de KennisPub(lieks)Quiz. De hersenen van de deelnemende teamleden moesten hard aan het werk om goed te scoren. In Café Lemmy’s en De Burcht werd flink gezweet om het zagende geluid van een dier thuis te brengen, dat bij een gorilla bleek te horen; beter was het gesteld met de historische kennis over Leiden. Ieder team had zijn sterke kant, maar over het algemeen werd er goed gepresteerd. De winnaars waren de teams Ba-zinga!, Art vandelay, het Bierteam, M.O.C.C.A. 1 en M.O.C.C.A. 2, Sjoechem en Headquarters.
Op 25 oktober is er een herkansingsronde in café ’t Keizertje en English Pub North End. Teams kunnen zich daar nog voor inschrijven. Op 29 oktober volgt de finale, met publiek in het Volkshuis.
Meer informatie: www.kennispubquiz.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×