‘Ali B geeft antwoord’ in Leidse Schouwburg

Aanstaande zaterdag geeft ‘Ali B antwoord’ in zijn derde theaterprogramma. Eerlijk en humoristisch beantwoordt hij vragen, die hij zichzelf stelt en die van het publiek komen. Acht jaar geleden trad Ali B voor het eerst op in Leiden in het kader van het scholierenfestival Kunstshot. Toen de scholieren in de gaten hadden dat Ali B in de Leidse Schouwburg optrad, belegerden ze de schouwburg; de begeleidende docenten wisten zich geen raad. Inmiddels heeft Ali zich met zijn televisie- en theaterwerk verder ontwikkeld tot een geëngageerde en charmante maker, die ver boven het rappen is uitgestegen. 

De voorstelling begint om 20.15 uur.
Meer info en kaarten: www.leidseschouwburg.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×