Winnaars Rood/Wit wedstrijd bekendgemaakt

Gisteren ontvingen drie winnaars een speciale 3 Oktoberprijs, omdat ze als mooiste rood/wit geklede Leidenaar naar de optocht stonden te kijken. De prijzen werden uitgereikt in Galerie de Rode Cirkel in de Doezastraat om 15.74 uur (voor niet-Leidenaren is dit 16.14 uur). De eerste prijs ging naar Jennifer Bearne, die behalve een rood/witte outfit ook nog het haar met rood/witte strikjes gevlochten had, waarin Leidse Sleutels waren verwerkt. Tweede werd Lisette Schiebroek en de derde prijs ging naar de acht maande oude Valentijn van der Walter, die zijn eerste 3 Oktoberfeesten meevierde. Tijdens de optocht werden zo’n 120 rood/witte mensen gefotografeerd, waarvan er 28 geselecteerd werden. (Foto’s: Emile van Aelst)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×