69-Jarige vrouw bruut beroofd op Hooglandse Kerkgracht

Afgelopen vrijdagavond, rond 20.40 uur, is een 69-jarige vrouw uit Leiden op brute wijze beroofd van haar handtas. Het slachtoffer was met de bus naar de Breestraat gekomen en ging van daaruit te voet verder. Toen zij op de Hooglandse Kerkgracht liep, hoorde ze rennende voetstappen achter zich, maar besteedde daar geen aandacht aan. Plotseling kreeg zij een harde duw, waarbij zij voorover met haar gezicht op straat terechtkwam. Drie jongemannen renden met haar handtas vervolgens over de brug richting de Haarlemmerstraat. De vrouw werd opgevangen door voorbijgangers en moest behandeld worden in het ziekenhuis.

De politie zette na de melding van de beroving Burgernet in, waarin zij het signalement van de daders gaf: Noord-Afrikaans uiterlijk, tussen de 1.65 en 1.70 lang en droegen donkere kleding. De politie heeft met verschillende getuigen gesproken en vraagt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken en die meer informatie hebben contact op te nemen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×