Telefoon ingepikt na melding mishandeling

Een 27-jarige Amsterdammer liep gisteravond rond 22.45 uur over de Rijnsburgersingel en zag een man een andere man mishandelen tijdens een ruzie. De Amsterdammer belde de politie om de situatie door te geven. Dit werd hem door de dader niet in dank afgenomen. De man rende op de Amsterdammer af, gaf hem een duw en pikte zijn mobieltje in. Vervolgens ging hij er op de fiets vandoor over de Haarlemmerstraatweg. Agenten, die snel daarna arriveerden, konden de man niet meer vinden en de politie vraagt mogelijke getuigen contact op te nemen. Ook de man die mishandeld werd, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via: 0900-8844 of anoniem.
De verdachte is een man van ongeveer 1.80 en wordt geschat rond de 25 jaar. Hij heeft een donkere huidskleur en korte dreadlocks.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×