Leiden - 17 oktober 2011 - Zaterdag 22 oktober tussen 16.00 - 18.00 uur vindt de opening plaats van de expositie At Sea | Op Zee bij Expansionist Art Empire Gallery aan de Nieuwe Rijn 94. De zee is altijd een inspiratiebron geweest en 17 Leidse én internationale kunstenaars laten hun interpretatie van dit altijd mystieke onderwerp zien in foto's (o.a. over de tsunami), video's, olieverfschilderijen, gouache's, collage's, sumi-e tekeningen, laminart, installaties, knoopwerk en kalligrafie. De tentoonstelling loopt van 22 oktober tot en met 20 november. Meer info en openingstijden: www.expansionistartempire.com (Foto: PR.)

‘At Sea | Op Zee’ bij Expansionist Art Empire Gallery

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×