Wetenschapsdag LUMC

Op zondag 30 oktober organiseert het LUMC de jaarlijkse weteschapsdag. Voor jong en oud zijn er tussen 12.00 en 17.00 uur tal van activiteiten. Er is een wetenschapsmarkt met kraampjes, proefjes en puzzels. Ook vinden er wetenschapscolleges plaats en is het Anatomisch Museum geopend. Dit jaar heeft de Galerie LUMC een bijzondere expositie: Het Kunstlab, waar wetenschap en kunst elkaar ontmoeten. De Wetenschapsdag is onderdeel van het Kennisfestival Leiden en heeft dit jaar als thema Actie Reactie!

Kinderen kunnen schitteren op de kindertelevisie, hun eigen cellen onder de microscoop bekijken en inkleuren, of een proef in het laboratorium doen.

De Wetenschapsdag is via de hoofdingang van het LUMC aan de kant van het station, te bereiken. Bij binnenkomst ontvangt iedereen een programma. Dat programma is ook al te lezen op www.lumc.nl/wetenschapsdag

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×