80-jarige fluitist Sam Most, foto: PR.

Sam Most, Ellister van der Molen en Rein de Graaff Trio te gast bij Burcht Jazz

Op zondagmiddag 30 oktober vindt een bijzonder jazzconcert plaats in de Tuinzaal van de Burcht. Bijzonder is de combinatie van muzikanten, zowel in stijl als in generatie. Het alom bekende Rein de Graaf Trio speelt namelijk samen met de jonge, getalenteerde trompettiste Ellister van der Molen én met de 80-jarige fluitist Sam Most, een jazzlegende uit de jaren 50. Rein de Graaff speurde Most op in Californië, waar hij nog steeds de sterren van de hemel speelt. Dit concert is er een uit een serie unieke concerten in ons land met deze ’Master of the Flute’.
Het concert begint om 15.00 uur. Meer info en kaarten: www.deburchtleiden.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×