‘Recht en film’, films met juridisch thema en debat

In het kader van de Wetenschapsdag, die op 30 oktober wordt gehouden, heeft het Leids Film Festival (LFF) samen met de rechtenfaculteit van de Universiteit Leiden een programma samengesteld met het thema ‘Recht en Film’. Drie klassieke films die zowel interessant zijn voor de rechtenstudent als de filmliefhebber worden gecombineerd met een debat: “Mag je films downloaden van internet en vooral: hoe gaat dit er in de toekomst uitzien?” Bezoekers kunnen debatteren met verschillende experts uit de filmwereld.

De toegang is gratis. Reserveren is niet mogelijk, dus op tijd komen wordt geadviseerd. Meer informatie over het volledige programma en aanvangstijden: www.leidsfilmfestival.nl  

Kamerlingh Onnes Gebouw, Steenschuur 25,  Leiden 


Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×