De 60-jarige Edward van Vliet wordt sinds dinsdagmorgen vermist.

Politie zoekt vermiste Ed van Vliet

De politie is op zoek naar de 60-jarige Edward (Ed) van Vliet. Hij is afgelopen dinsdagmorgen 18 oktober 2011, in ieder geval voor 11.00 uur vertrokken vanaf het Meijerspad in Oegstgeest en is sindsdien spoorloos. Hij is lopend vertrokken en droeg een donkerblauw / zwarte gewatteerde jas, spijkerbroek en versleten gympen. Hij is ongeveer 1.65 meter lang en heeft een normaal postuur. De familie verwacht dat hij zich in de omgeving van Leiden ophoudt. Vanavond heeft de politie ook een oproep verzonden via Burgernet, maar dat heeft er nog niet toe geleid dat Van Vliet is teruggevonden. Mensen die meer weten over de verblijfplaats van Ed van Vliet of hem na dinsdagmorgen nog hebben gezien, worden verzocht om te bellen met 0800 0011.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×