‘Wijzer over DNA’ bij Boerhaave

Op zondag 6 november kunnen belangstellenden alles te weten komen over DNA. Voor de vijfde keer organiseren het Medisch-Genetisch Centrum Zuid-West Nederland (MGC), het Centre for Medical Systems Biology en het Cancer Genomics Centre bij Museum Boerhaave dan de informatiemiddag `Wijzer over DNA’. DNA is de drager van erfelijke informatie en bevat de code van het leven. In 2001 werd de volgorde van het menselijk DNA voor het eerst gepubliceerd. Drie deskundigen zullen op 6 november op deze ontdekking terugblikken en ingaan op wat er na tien jaar genoomkennis is bereikt.

De bijeenkomst duurt van 12.30 tot 16.30 uur en is gratis toegankelijk. Er is ruimte voor 100 deelnemers. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.medgencentre.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×