18-jarige drugsdealer aangehouden

Afgelopen donderdagavond, rond 17.30 uur, heeft de politie een 18-jarige Leidenaar aangehouden op verdenking van dealen in en het in het bezit hebben van drugs. Agenten zagen een groepje bezig op de Beestenmarkt en gingen er op af. Een aantal jongens maakte zich uit de voeten en twee van hen werden staande gehouden. De 18-jarige probeerde zijn handeltje, zes bolletjes cocaïne, ongemerkt weg te gooien, maar dat mislukte. Bij een andere persoon, een 16-jarige jongen uit Deelen, werd niets gevonden; hij werd aangehouden, omdat hij zich niet kon legitimeren. Bij de fouillering van de Leidenaar op het bureau werd nóg een bolletje drugs aangetroffen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×