Foto: www.district16.nl  - Stephan Bekooij.

Verkeershinder op A4 door kop-staartbotsing

Gistermiddag, rond 14.45 uur, vond op de A4 in de richting van Amsterdam, ter hoogte van Leiden, een kop-staartbotsing plaats tussen twee voertuigen. Een 37-jarige automobilist uit Sliedrecht reed met hoge snelheid tegen een busje. Deze bestuurder kwam als gevolg van de aanrijding bekneld te zitten. De brandweer moest er aan te pas komen om het dak van de auto te verwijderen en de bestuurder stabiel uit het voertuig te halen. Een bijrijder, een man uit Heerjansdam, liep vermoedelijk een beenbreuk op. Medisch personeel kwam met een traumahelikopter ter plaatse om assistentie te verlenen. De gewonden werden overgebracht naar het VU en het AMC in Amsterdam. De bestuurder het aangereden busje, een 62-jarige man uit Anna Palowna, bleef ongedeerd en kon later weer zijn weg vervolgen. Doordat de helikopter op de weg moest landen, werd een deel van de A4 volledig afgesloten en het verkeer omgeleid. Omstreeks 16.15 uur is de weg weer vrijgegeven.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×