Dr. Steven Engelsman, foto: PR.

Directeur Volkenkunde stapt over naar Museum für Völkerkunde

Dr. Steven Engelsman, die al ruim 20 jaar directeur van Museum Volkenkunde is, krijgt een andere baan. Per 1 mei gaat hij aan de slag als directeur van het Museum für Völkerkunde in Wenen, waar hij verantwoordelijk wordt voor de revitalisering en herinrichting. De Raad van Toezicht van Volkenkunde is blij dat Engelsman tot mei in functie blijft zodat er tijd is om een opvolger te zoeken. 

In de 20 jaar dat Engelsman Volkenkunde leidde, was hij onder meer verantwoordelijk voor de uitvoering van het Deltaplan voor Cultuurbehoud, de verzelfstandiging en de renovatie van het museum en het aangaan en onderhouden van samenwerkingsverbanden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×