‘Bied op K&G, Red een Gezin!’, veiling voor 3FM Serious Request

Met de komst van het Glazen Huis van radio 3FM in Leiden, wil ook de Leidse show- en marchingband K&G zeker niet achterblijven en heeft een speciale actie opgezet. De hele maand november zal bij K&G in het teken staan van Serious Request 2011. Vanaf 1 november om 12.00 uur start een veiling, waarbij K&G voor al haar geledingen een optreden veilt, dat in 2012 uitgevoerd zal worden. Op 30 november om 12.00 uur sluit de veiling en kan de balans opgemaakt worden. De gehele opbrengst van deze speciale veiling komt ten goede aan 3FM Serious Request en daarmee aan de ‘moeders, die wereldwijd geraakt zijn door oorlogen en conflicten’. Meer info: www.keng-leiden.nl  

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×