Finale Kennis Pub(lieks)Quiz in Leidse Volkshuis

Aanstaande zaterdag, om 20.00 uur, vindt de finale van de Kennis Pub(lieks)Quiz plaats in het Leidse Volkshuis. 12 teams zullen de strijd om de titel ‘Slimste Team van Leiden’ aangaan en kans maken op een aantrekkelijke en toepasselijke prijs. De teams hebben zich geplaatst in twee voorrondes, die in een aantal Leidse cafés plaatsvonden. De kennis wordt breed getest en de vragen betreffen zowel de wetenschap, wetenschapshistorie, muziek, kunst, Leiden en nog veel meer. De deelnemers moeten dus van alle markten thuis zijn. Iedereen is welkom om deze spannende afvalrace te bezoeken. Meer info: www.kennispubquiz.nl
Leidse Volkshuis, Apothekersdijk 33a, Leiden.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×