Team ‘Art VanderLay' winnaar eerste KennisPub(lieks)Quiz Leiden

In een zinderende finale is team ‘Art VanderLay’ winnaar geworden van de eerste KennisPub(lieks)Quiz Leiden. De quiz, die georganiseerd werd door ProKwadraat, is onderdeel van het Kennisfestival Leiden. In totaal streden 11 teams, die zich tijdens de voorrondes geplaatst hadden, in de finale in het Leids Volkhuis om de titel ‘Slimste team van Leiden’. De jury onder leiding van Jos van den Broek was streng maar rechtvaardig. Team ‘Art Vanderlay’ en het ‘Wildcardteam’ van de gemeente Leiden behaalden de meeste punten en plaatsten zich daarmee voor de eindronde op het podium. Hier werden de teams aan de tand gevoeld over hun kennis van onder andere het periodiek systeem en de namen van farao’s. Team Art Vanderlay wist hier de meeste punten te behalen en ging met de titel ‘Slimste team van Leiden’ en mooie prijzen naar huis. (Foto: PR.)

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×