Leiden - 31 oktober 2011 - Van 4 november tot en met 27 december is bij etablissement ‘Haar Gangetje’ een bijzondere fotoserie van fotograaf Frans Hoek te zien. Hoek is gefascineerd door industrieel landschap, zoals bij Pernis. Als geboren Rotterdammer voelt hij een emotionele band met de havens, de Maasvlakte en ziet verborgen schoonheid in meestal verguisde zware industrie. De expositie wordt aanstaande vrijdag tussen 17.00 en 19.00 uur geopend.
‘Haar Gangetje’ bevindt zich aan het Gangetje 6, Leiden. (Foto: Frans Hoek.)

‘Verborgen schoonheid van zware industrie’, fototentoonstelling bij ‘Haar gangetje’

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×