Drie skimmers aangehouden op Haarlemmerstraat

Vanmorgen, rond 09.30 uur, heeft de politie drie verdachten van skimmen aangehouden op de Haarlemmerstraat. Het gaat hierbij om twee mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats van 22 en 29 jaar oud en een 18-jarige vrouw uit Canada. Personeel van een winkel seinde de politie in, dat een man aan het rommelen was met de pinautomaat. Even daarvoor was deze persoon in gezelschap van de drie verdachten de winkel binnengelopen, die probeerden het personeel ondertussen af te leiden. De man die aan het pinapparaat rommelde is nog niet opgepakt. De politie doet verder onderzoek naar de zaak

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×