Man én vrouw rijbewijs kwijt na aanrijding reclamezuil

Afgelopen nacht, rond 00.40 uur, kreeg de politie een melding over een slippend geluid en een harde klap aan de Singel ter hoogte van de Zijlpoort. Daar aangekomen bleek dat een auto op de kruising Kooilaan net voor de kruising met de Herensingel tegen een reclamezuil was gereden. De auto en de zuil werden hierbij zwaar beschadigd. Een 32-jarige vrouw uit leiden bestuurde de auto en bleek drie keer zoveel alcohol te hebben gedronken, als toegestaan in het verkeer. Haar bijrijder, een 25-jarige Hagenaar, had de auto na de aanrijding verplaatst en moest dus ook blazen. Het resultaat was bijna even hoog als dat van de vrouw; beiden moesten hun rijbewijs inleveren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×