Vivienne Aerts te gast bij Jazz on Sunday

Aanstaande zondag wordt het een swingende middag bij Jazz on Sunday. De Leidse Vivienne Aerts treedt op met haar eigen band in café de Grote Beer aan de Rembrandtstraat. Aerts heeft in Den Haag en Rotterdam Jazz zang gestudeerd en is in mei 2011 afgestudeerd als koordirigent lichte muziek. In januari volgend jaar vertrekt de getalenteerde zangeres naar Boston – Amerika om daar verder te studeren aan Berklee college of music. Deze studie duurt twee jaar. Een deel van de kosten worden gedekt door het VSB fonds en daarnaast heeft ze een beurs ontvangen van het prestigieuze Fulbright program. Meer informatie op www.vivienneaerts.nl
Het concert is gratis en begint om 16.00 uur

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×