Workshop omgaan met verlies voor mantelzorgers

Activite organiseert op donderdag 24 november een workshop omgaan met verlies, speciaal bedoeld voor mantelzorgers. Iedereen heeft in zijn leven te maken met verlies. Het verlies van een baan, de gezondheid, of een dierbare. Het verliesproces wat volgt, bestaat uit verschillende fasen, die bij de ene persoon langer duren dan bij de ander. Iedereen ervaart het verwerken van een verlies anders.

Tijdens de workshop krijgen de aanwezigen meer informatie over het verliesproces en de verschillende fasen, en ontdekken ze in welke fase zij zich bevinden. Vervolgens krijgen ze tips om het zichzelf makkelijker te maken. De workshop wordt afgesloten met een lunch.

De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Activite aan Simon Smitweg 8 in Leiderdorp en duurt van 09.30 tot 14.00 uur. Deelname is gratis voor mantelzorgers uit Leiden, Leiderdorp, Kaag, Braassem en Zoeterwoude. Aanmelden kan via mantelzorg@activite.nl.

Advertentie

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×