Bull Terriërs checken in bij Holiday Inn Leiden

Komend weekend wordt in Holiday Inn Leiden het Internationaal Weekend 2011 van de Nederlandse Bull Terriër club gehouden. De club is opgericht in 1936 en viert dit jaar haar 75-jarige jubileum. Op het programma staan verschillende shows en keuringen van de rashonden. Dat gebeurt door een internationaal gezelschap van keurmeesters uit Engeland,  de Verenigde Staten en Zuid Afrika.
Tijdens de show van zaterdag zullen er 250 honden aanwezig zijn. De honden worden gekeurd in verschillende klassen: baby-, puppy-, jeugd-, tussen-, open-, kampioens- en veteranenkeuring.

Alle keuringen zullen zowel voor de teefjes als de reuen apart plaatsvinden. Ook is er een keuring van de mini bulterriër. De show begint op zaterdag om 9:00 en duurt de hele dag.

Zondag wordt de landencompetitie gehouden worden. Hierbij strijden 11 landen om de titel: België, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Denemarken, Polen, Hongarije, Tsjechië, Nederland en voor de 1e keer ook Italië. De landencompetitie begint om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Kaarten zijn zaterdag te koop aan de deur van de evenementenhal van Holiday Inn Leiden à € 5,00 per persoon. Parkeren kan gratis op het grote parkeerterrein van Holiday Inn. Meer informatie staat op //www.bullterrierclub.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×