Markt steunt Dierenambulance Vogelopvang Leiden en omstreken

Komende dinsdag voeren de marktkooplieden aan de Lange Voort actie voor de Dierenambulance Vogelopvang Leiden en omstreken. Zo gaat een deel van de opbrengst van de kraam met dierbenodigdheden naar het goede doel. Ook andere kramen steunen het initiatief. De dierenambulance zelf is eveneens op de markt te vinden, met een informatietafel. Hier kunnen bezoekers ook loten kopen en kans maken op mooie prijzen. Rond 15.30 uur zullen de marktkooplieden de opbrengst aan mensen van de ambulance overhandigen. De actie is bedacht door kaasboer Marco Overdevest.

De Dierenambulance Vogelopvang is een organisatie die, op één vaste medewerker na, geheel draait op vrijwilligers. Zij bedienen 24 uur per dag de ambulance, brengen gewonde dieren naar de dierenarts en gevonden dieren naar het asiel. Ook verzorgen ze aan de Haarlemmerstraatweg in Oegstgeest vogels die opvang nodig hebben, totdat ze weer hun vleugels uit kunnen slaan. De organisatie ontvangt geen subsidie en is afhankelijk van acties als deze.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×