Pools tweetal winkelt gratis

Een Pools tweetal dat gisteren gratis boodschappen deed, heeft de buit moeten inleveren. Agenten die gisteravond in burger aan het surveilleren waren in de stad, vonden dat de 30-jarige man en 35-jarige vrouw zich verdacht gedroegen. Ze keken opvallend vaak om zich heen en liepen snel meerdere winkels in en uit. Ook in een warenhuis waren ze verdacht bezig. De agenten volgden de twee naar een supermarkt op het Levendaal, waar ze zagen dat een winkelmandje werd volgeladen met boodschappen. De vrouw stopte alles in haar tas en wilde de winkel samen met de man verlaten, zonder af te rekenen. Nog voor ze op straat stonden, hield de politie hen aan. In hun auto werden pannen en kledingstukken gevonden, die ook gestolen bleken. Het tweetal zit vast en de politie doet verder onderzoek.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×