Inbraak Albert Heijn aan de Kopermolen

In de nacht van afgelopen donderdag op vrijdag, rond 02.15 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat er werd ingebroken bij Albert Heijn aan de Kopermolen, via de nooduitgang aan de kant van de Rosmolen. Een getuige zag twee verdachten wegrijden op een scooter en meldde dat aan de politie. Op de Gooimeerlaan zag de politie een scooter rijden met twee personen erop die aan het signalement voldeden en agenten zetten de achtervolging in. De verdachten lieten hun buit vallen op de Nieuwe Marnixstraat ter hoogte van de Willem de Zwijgerlaan en wisten via de Falckstraat te ontkomen. De politie vraagt mogelijke getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800–7000.

De verdachten waren in het zwart gekleed, droegen capuchons over het hoofd en lichtkleurige sjaals voor het gezicht. Ze hadden de buit in een paars dekbedovertrek meegenomen. De scooter is donker van kleur, zonder kentekenplaatje en reed die nacht met gedoofde lichten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×