Meisjes vast voor mishandeling vrouw

Gistermiddag heeft de politie twee meisjes aangehouden voor het mishandelen van een vrouw. De 19-jarige Leidse wilde die middag rond 15.30 uur haar fiets uit een fietsenstalling halen, toen de 17-jarige Leidse en even oude Voorhoutse haar lastig vielen. De twee versperden de vrouw de weg en begonnen haar te duwen. Eén van hen sloeg haar in het gezicht. Omstanders schoten de Leidse te hulp. Zij ging naar het politiebureau om aangifte van mishandeling te doen. De politie zag via camerabeelden dat twee meisjes die aan het signalement voldeden, bij het station liepen. De twee werden op het station door agenten aangesproken, en moesten mee naar het bureau. Het meisje uit Voorhout, dat een bekende van de politie is, zit nog vast. De 17-jarige Leidse zou niet geslagen hebben en kon na verhoor weer naar huis. De politie maakt proces-verbaal op.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×